Beoordelingen van Mazzel Ter Aar

Recente recensies van Mazzel Ter Aar

5 sterren na 75 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Prima op tijd bezorgd en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 18.03 uur, bezorgd om 20.02 uur, telefonisch contact gehad om 19.35 ,bestelling zou de deur uitgaan, nog een half uur moeten wachten, reistijd is max 10 minuten

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza,s heerlijk Bezorging op tijd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier nu meerdere keren besteld en de bezorging duurt elke keer meer dan een uur! Één keer kan gebeuren, maar het is standaard. Erg jammer, want het eten is lekker.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch. En heerlijk.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was wederom prima van smaak en bezorgd door een vriendelijke dame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt altijd wel een uurtje (wat ik al lang vind), maar nu was het 1 uur en 3 kwartier! De pizza was ook niet warm meer

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super 👍🏼

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord: perfect!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het zijn een stel kanjers die ontzettend goed voor je zorgen, zelfs in deze drukke corona-tijd

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was pas na 2 uur nadat ik het besteld had. En dan miste ik nog een portie aardappelschijfjes. Verder was het goed.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gewoon fantastisch, vriendelijk, goede service en bijzonder smaakvol...absolute kanjers.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn contact en service bij Mazzel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker snel.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was er binnen 30 minuten! Pizza's smaakte ook prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill Shoarma leek er niet op nog een stuk vlees joost mag weten wat het was niet te hachelen, denk nog een stuk kipfilet lag denk ik al een hele tijd in de marinade smaakte naar olie en was een bonk sop. Patat was ook niet best als ouwe patat bakker weet ik dat dit niet best was. Kortom alles door de wc gespoeld

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles is lekker. divers eten. heel veel keus. altijd heel warm komt het aan. niet duur. dus... ja... top!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en waar we vooral heel blij mee waren was dat de bezorging relatief snel was. Ze was op de brommer vanuit Ter Aar naar Rijnsaterwoude en toch was het eten er binnen een uur. In het verleden is dat wel eens anders geweest en voor ons ook reden om een poosje elders te bestellen, maar het eten is zo lekker en de mensen zijn erg aardig, dus we wilden het weer proberen. We zijn weer tevreden 👍🏻

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker wat wel jammer is dat er twee apps zijn van de mazzel en een het er niet doet wat je pas op het laatste moment achter komt. Heb dus alles dubbel moeten aanklikken om iets te kunnen bestellen. Zou een verbetering zijn als ze de verkeerde app verwijderen

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker geweest.op tijd geleverd.sparerips super mals,en de friet apart verpakt en niet slap. kapsalon,saus en sla apart verpakt.heb de bakkie niet helemaal op .goede portie. Volgende keer weer.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 17u15 besteld gister.. We moesten om 19u00 weg en rond 19u15 nog steeds geen eten. Me vriendin belde op en het eten ging rond 18u15 net de deur uit. Later belde ik zelf en ging me bestelling wederom net de deur uit? Door de tijdsdruk de bestelling geannuleerd wat erg zonde is. 1 ster voor bezorgen en 5 sterren voor de kwaliteit van eten zoals we gewend zijn van Mazzel!

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit en de bezorging niets dan lof. Altijd lekker. Alleen over het gebruik van de site van Sitedish ben ik niet zo blij. Bij het bestellen kreeg ik geen pop up met keuzes van bijgerecht of sauzen. Ik heb het net uitgeprobeerd en nu werk het wel.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging heeft bijna 2 uur geduurd. Niet tof, zeker niet omdat ik vooraf een indicatie heb gevraagd en toen werd er 45 minuten aangegeven. Als mij toen 2 uur was verteld had ik de avond anders ingevuld. Had ik nog steeds het eten laten komen want het is wel altijd erg lekker. Toch is dit de laatste keer dat ik hier bestel want het duurt de laatste keren steeds veel langer dan aangegeven.

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e maal in een maand, meer dan 1 1/2 uur moeten wachten op ons eten. Weet niet of ik hier nog bestel, ondanks dat het eten goed is. Wel de salade vergeten bij de spare ribs

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk bij de mazzel! Lekkerste kapsalon ever 😁 Alleen nu al meerdere malen achter elkaar ruim 1,5 uur moeten wachten op het eten. 1x kan gebeuren, 2x kan gebeuren maar helaas al 4 of 5x achter elkaar gebeurd en dat is jammer.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel en was heel lekker!

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd..... op tijd, smaakvol, vriendelijk en voordelig ! complimenten !!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, en snel bezorgd.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gelaas te ver doirgebakken,heb wel eens beter fehad.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en goed gevuld. Prima service.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot geleverd, heerlijk eten en nog lekker warm

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en de bezorging ook we miste alleen de sambal bij de kapsalon en misschien ook de saus van de kinder schotel

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel! Echt super! En het eten was prima. Geen op of aanmerkingen!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd, en super goed eten! Ze doen heel netjes de sla apart van de kapsalon. Kan alleen maar zeggen aanrader!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En prima op tijd bezorgd. Twee dingen die beter kunnen: ik had olijven op de pizza besteld, en die zaten er niet op. Ook had ik uiensaus en sambal besteld bij de shoarma schotel, maar ik kreeg alleen knoflooksaus. Maar, voornamelijk hebben we lekker gegeten.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mazzel heeft altijd heerlijke pizza's!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super goede spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren lekker. Echter bij een Quattro Stagioni zaten alle ingrediënten door elkaar. Ik wil graag de 4 verschillende onderdelen zien.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, we bestellen hier regelmatig.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Calzone Kip Doner besteld maar kreeg helaas lams doner. Ook had ik extra sambal besteld maar kreeg extra uiensaus. Verder wel oke te eten. Bezorging was wel prima en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd erg lekker! Eigenaren zijn super leuke mensen ook

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer vriendelijk, elke keer smaakvol en ondanks dat het vaak druk is , is de snelheid altijd goed genoeg.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:10 uur twee pizza’s besteld via de website. Om 19:30 uur maar eens gebeld om te vragen waar het bleef. Ik werd onderbroken en kon mijn verhaal niet doen, ik kreeg geen excuses... 20 minuten later werden de pizza’s eindelijk besteld. Belachelijk dat we zo lang moeten wachten (dit is niet de eerste keer) maar de pizza’s zijn wel altijd erg lekker.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg te laat. De spareribs waren behoorlijk zwart geblakerd. Volgende keer gaarne iets minder zwart.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was naar wens