Reviews from Mazzel Ter Aar

Recent reviews

4.0
Mel
Today

Het was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
27 May 2022

Heerlijke pizza's weer!

Kris
25 May 2022

Bestelling nooit geleverd, telefoon werd niet beantwoord.

Patrick
24 May 2022

Via de app besteld en betaald, na 2.5 uur nog niets ontvangen. Telefonisch niet te bereiken. En bestelling nooit gekregen.

Claudia Van der hoorn
23 May 2022

Was niet het geen wat ik besteld had. Had een pizza salami besteld krijg een pizza champion. En vroeg sla apart van de Turkse pizza en dat zit er gewoon op. Dat ben ik niet van jullie gewend

Marcel vdP
26 March 2022

Erg lekker, goede prijs en de bezorging is altijd optijd👍

Lia Leliveld
26 March 2022
Remco
3 March 2022

Heerlijk gegeten, en door een aardige vrouw geholpen.

EdZ
27 February 2022
Keijzer
27 February 2022

Half uur te laat bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maliepaard
16 February 2022

Levering was snel. De knoflook kwam uit de turkse pizza lopen, maar het was erg lekker.

Jantina Heijns
12 February 2022

Meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. Helaas ook geen belletje dat het later werd. Zelf gebeld en toen een niet zo een vriendelijke meid aan de lijn gehad. Verder nooit problemen gehad maar dit kon echt niet. Ik snap dat zaterdag druk is maar daar kan je op anticiperen.

Patrick
12 February 2022

Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel! Snel weer

Lieve bezorger! altijd even een praatje. Eten was weer heerlijk.
21 January 2022
J. Domburg
16 January 2022

Beste mensen, Het eten was prima maar de 🚚 was ‘s avonds pas om acht uur 😢 i.p.v. kwart over zeven. Wij zaten met onze gasten heeeel lang te wachten ! ! ! Bedankt voor de excuses 🙂

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elly Klijn-Brozius
15 January 2022

Lekker op tijd en goed warm .!!!

Eric
7 January 2022
René
27 December 2021

Enige minpuntje was dat de 2 knoflooksaus voor de zoveelste keer vergeten was. Maar het eten is prima !

Elly Klijn-Brozius
21 November 2021

We waren heel tevreden 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
21 November 2021

Uur te laat bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie
16 November 2021

Top service, om half 5 besteld en stonden al om 5 over 5 aan de deur. Eten nog heerlijk heet en goed van smaak.

Sander
8 November 2021

Mooi op Tijd goed eten!

Krzysztof
8 November 2021

Very tasty food. Nice delivery guy. Thank you so much :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

m van de noort
2 November 2021

Het eten is goed alleen de bezorging is gewoon ruk duur gewoon 2 uur En dit is gewoon steeds bestel iedere week en steeds het zelfde liedje dus ga nu ergens anders heen doei de mazzel

Jelle
30 October 2021

Pizza’s smaakten goed, bezorger was vrolijk en netjes op tijd

Sander
25 October 2021

Eten top! Bezorging 17:45 besteld aangegeven Dat we 18:45 willen en komt dan nog 19:15. Bij vraag aan bezorger weet hij van niks. Ervaring is dat dat dit vaker gebeurd.

Cora
24 October 2021

Eerste keer dat ik bij Mazzel bestelde. Maar het viel erg tegen, een half uur te laat kwam de bezorger die ook eens praktisch geen Nederlands sprak. Kreeg wel een Fanta van hem waarschijnlijk omdat hij te laat was. Patat was lauw en slap, pita broodjes waren droog en sprarribs vielen zeker niet van het bot af. Dus al met al niet voor herhaling vatbaar....

Maarten
22 October 2021
Jolanda Warrels
18 October 2021
Mark
13 October 2021
Wim
11 October 2021

👍

Hedwich Suijling
6 October 2021

De pizza was lauw. Tegen de tijd dat ik de helft op had was hij koud. Hij was wel erg lekker. De volgende keer hoop ik dat het weer warm is, net als anders.

Jannie Domburg
2 October 2021

We hebben heerlijk geheten ! Dank je wel! Vriendelijke bezorger! Smaak prima.

Micky
1 October 2021

Altijd goeie pizza bij Mazzel! Haal er sinds ik in de buurt woon elke week wel pizza en iedereen die dan bij me eet is ook altijd super erg te spreken over de kwaliteit van zijn/haar pizza!

Anoniem
25 September 2021
Maarten
2 September 2021
Anoniem
31 August 2021

Altijd lekker en snelle bezorging!

Maarten
26 August 2021
Wijfje
24 August 2021

Het eten was driekwartier te laat En het was zoon tegenvaller was echt niet lekker zo jammer dan betaal je 30 euro beetje zonde van ons geld geweest

Pm van Der laan
16 August 2021

Was heerlijk vers en warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten
29 July 2021
Erik Keijzer
26 July 2021

Super snelle bezorging prima eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
19 July 2021

Was erg lekker en met een uurtje bezorgt

Maarten
13 July 2021
Spierenburg
2 July 2021

Prima weer.

Louis
29 June 2021

Prima Pizza's. Snelle bezorging door leuke en vriendelijke bezorger.

Esther koeleman
27 June 2021
Kim
13 May 2021

Bezorging duurde lang, wel gebeld vooraf wat het minder erg maakte. 2 van de 4 pizza miste de paprika wat jammer was. Verder lekker gegeten

Eduard
12 May 2021

Wij hadden pittige spare- ribs besteld en kregen de naturel. Heel jammer. Gebeld, fout toegegeven door de baas/ kok. We wachten nu nog op een tegoedbon die ons beloofd was.

Maarten
11 May 2021
Spierenburg
8 May 2021

Prima

Van zwieten
19 April 2021

Heerlijk gegeten. Eten was goed heet

Timmers
16 April 2021
Maarten
14 April 2021
Spierenburg
10 April 2021

Prima weer.

Spierenburg
3 April 2021

Lekker

Rijmond
3 April 2021

Mooi op tijd, smaakt goed, prijs is goed.

Spierenburg
28 March 2021

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hedwich
25 March 2021

Heel erg lekker, de Turkse Pizza's, verrassende service bij het bezorgen. Top geregeld!

Vera
22 March 2021

Pizza was er niet op de afgesproken tijd en er droop vet bij de dozen. Verder had ik een pizza besteld met ei erop, maar het ei ontbrak. Ook het blikje frisdrank wat je gewoonlijk krijgt als je rechtstreeks besteld zat er deze keer niet bij. Jammer, voorgaande keren hadden we wel een positieve ervaring.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spierenburg
20 March 2021

Heerlijk gegeten.

Maarten
18 March 2021
N van de hoef
17 March 2021

Ze komen altijd erg laat, meestal duurt het bezorgen langer dan een uur. Gisteren expres 17:45 al besteld voor 19:00 uur en nog komen ze pas 19:45. Jammer want het eten is lekker

Spierenburg
13 March 2021

Heerlijk

Peter
13 March 2021

Dit keer maar 3 sterren. De pizza en pasta prima, echter de normaal heerlijke Argentijnse spareribs waren dit keer taai en nogal rauw op sommige plekken en er zat weinig smaak aan. Nogmaals we hebben ze vaker op en normaal zijn ze heerlijk.

Fellinger
10 March 2021

Goede morgen. De 2 calzone pizza's waren prima maar de tonijn pizza was echt niet goed. Me zoon had nog maar 1/8 ste deel op of hij spuugde alles alweer uit. Toen heeft me vriend ook een hap er van genomen en die zei van er zit een hele vreemde smaak aan. Dus die hebben we helaas weg moeten gooien.

Marion
5 March 2021
Maarten
27 February 2021
Spierenburg
25 February 2021

Heerlijk.

Maarten
18 February 2021

Heerlijke spare ribs en snel bezorgd!

Tjarda
17 February 2021

Weer heerlijk gegeten! En super vriendelijke bezorging!

Jolanda
15 February 2021
Ed
13 February 2021

Top

Spierenburg
11 February 2021
Tjarda
3 February 2021

Heerlijk eten en fantastisch vriendelijke service! Enorm bedankt en tot de volgende keer

Spierenburg
29 January 2021
Spierenburg
23 January 2021
Lion
23 January 2021

Geweldig lekkere pizza!

Peter
22 January 2021

2x spare ribs, snel bezorgd en echt super lekker

Spierenburg
18 January 2021
Chris & Denise
17 January 2021

Snel geleverd en top kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
17 January 2021

Eten is erg lekker en de bestelling is er ook snel ondanks dat ik wat verder weg woon. Echt een aanrader.

Anoniem
8 January 2021
Anoniem.
8 January 2021
Jelle
3 January 2020

Snel en netjes bezorgd. Pizza's waren van goede kwaliteit, helemaal goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spierenburg
19 December 2020

Heerlijk

Piet
19 December 2020
Anoniem
13 December 2020

Bestelling geplaatst, maar verkeerde bestelling geleverd gekregen. Eten was bijna koud en niet lekker. Saus ontbrak bij de bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Somerlove
11 December 2020

Perfect!

W Poelwijk
6 December 2020

Heerlijke pizza,op tijd bezorgd en goed warm! 👍

Spierenburg
5 December 2020

Heerlijke pizza's

Corrie de Haas
29 November 2020

Prima pizza's. Bijna op tijd. Goed op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem.
27 November 2020
Chris
22 November 2020

Heerlijk gegeten, en het eten werd bezorgd binnen een half uur. 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
21 November 2020

De tomaten soep was echt geweldig

Suzan
19 November 2020

Bezorging een uur te laat zonder geinformeerd te worden. Wel lekkere pizza.

Joost
14 November 2020

Eten is altijd lekker! Bezorgen helaas al jaar en dag een drama! Wanneer je ook besteld ga maar uit van 1,5 tot 2 uur wachttijd is

Jolanda
19 October 2020
D. Rietkerk
19 October 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd! Werd optijd bezorgd door een vriendelijke man.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wil Cats
18 October 2020

Alles prima in orde. Zowel het eten op zich als de bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jim Alberts
12 October 2020

Mixed grill en spareribs besteld. Spareribs was veel bot weinig vlees en in de mixed grill vlees voor op de pita zat iets zuurs wasrdoor jeroen vreselijk moest overgeven. Duurde ook bijna 1,5 uur de bestelling. Dus een onvoldoende

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
30 September 2020
Anoniem.
6 September 2020
Marion
4 September 2020
Maarten
24 August 2020

Waren heerlijke spare ribs!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
17 August 2020
Van Vliet
8 August 2020

Op tijd bezorgd heerlijk eten.

Marjan
2 August 2020

Heerlijke pizza weer. Mooi op tijd. Aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rudi
31 July 2020

Altijd perfect!

Joost
25 July 2020

Pizza’s zijn altijd top. Lasagne is totaaaal smakeloos. En bezorgen duurt wel wat lang

Jolanda
13 July 2020

Het is altijd erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der Laan
6 July 2020

Heerlijke pizza. Prima op tijd bezorgd en lekker warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellie
5 July 2020

Bestelling geplaatst om 18.03 uur, bezorgd om 20.02 uur, telefonisch contact gehad om 19.35 ,bestelling zou de deur uitgaan, nog een half uur moeten wachten, reistijd is max 10 minuten

Marjan
14 June 2020

Pizza,s heerlijk Bezorging op tijd!

Roel
28 May 2020

Ik heb hier nu meerdere keren besteld en de bezorging duurt elke keer meer dan een uur! Één keer kan gebeuren, maar het is standaard. Erg jammer, want het eten is lekker.

Jolanda
25 May 2020

Het eten is altijd heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joke
17 May 2020

Het was fantastisch. En heerlijk.

Jolanda
11 May 2020
Anoniem.
8 May 2020
André
5 May 2020

Het bestelde eten was wederom prima van smaak en bezorgd door een vriendelijke dame.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel van de Hoef
2 May 2020

Het duurt altijd wel een uurtje (wat ik al lang vind), maar nu was het 1 uur en 3 kwartier! De pizza was ook niet warm meer

Haiko
30 April 2020
Thea van Vliet
29 April 2020

Het was weer super 👍🏼

Thea van Vliet
26 April 2020

in 1 woord: perfect!

Bram Troost
14 April 2020

het zijn een stel kanjers die ontzettend goed voor je zorgen, zelfs in deze drukke corona-tijd

Fellinger
5 April 2020

De bezorging was pas na 2 uur nadat ik het besteld had. En dan miste ik nog een portie aardappelschijfjes. Verder was het goed.

Bram Troost
28 March 2020

het gewoon fantastisch, vriendelijk, goede service en bijzonder smaakvol...absolute kanjers.

J.Warrels
23 March 2020
J.Warrels
16 March 2020

Altijd fijn contact en service bij Mazzel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spierenburg
5 March 2020

Prima

Anoniem.
27 February 2020
Marja otto
11 January 2020

Heerlijk en lekker snel.

Spierenburg
7 January 2020

Lekker

Kris
6 January 2020

Bezorging was er binnen 30 minuten! Pizza's smaakte ook prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spierenburg
22 December 2019

Lekker

Spierenburg
18 December 2019

Lekker

Ton
29 November 2019

Mixed grill Shoarma leek er niet op nog een stuk vlees joost mag weten wat het was niet te hachelen, denk nog een stuk kipfilet lag denk ik al een hele tijd in de marinade smaakte naar olie en was een bonk sop. Patat was ook niet best als ouwe patat bakker weet ik dat dit niet best was. Kortom alles door de wc gespoeld

Spierenburg
25 November 2019

Prima

Brenda
23 November 2019

alles is lekker. divers eten. heel veel keus. altijd heel warm komt het aan. niet duur. dus... ja... top!

Marit
21 November 2019

Het eten was erg lekker en waar we vooral heel blij mee waren was dat de bezorging relatief snel was. Ze was op de brommer vanuit Ter Aar naar Rijnsaterwoude en toch was het eten er binnen een uur. In het verleden is dat wel eens anders geweest en voor ons ook reden om een poosje elders te bestellen, maar het eten is zo lekker en de mensen zijn erg aardig, dus we wilden het weer proberen. We zijn weer tevreden 👍🏻

Paul
17 November 2019

Eten was lekker wat wel jammer is dat er twee apps zijn van de mazzel en een het er niet doet wat je pas op het laatste moment achter komt. Heb dus alles dubbel moeten aanklikken om iets te kunnen bestellen. Zou een verbetering zijn als ze de verkeerde app verwijderen

Monika
17 November 2019

Weer super lekker geweest.op tijd geleverd.sparerips super mals,en de friet apart verpakt en niet slap. kapsalon,saus en sla apart verpakt.heb de bakkie niet helemaal op .goede portie. Volgende keer weer.

Anoniem.
5 November 2019
Anoniem
22 October 2019
Versteeg
22 October 2019

Rond 17u15 besteld gister.. We moesten om 19u00 weg en rond 19u15 nog steeds geen eten. Me vriendin belde op en het eten ging rond 18u15 net de deur uit. Later belde ik zelf en ging me bestelling wederom net de deur uit? Door de tijdsdruk de bestelling geannuleerd wat erg zonde is. 1 ster voor bezorgen en 5 sterren voor de kwaliteit van eten zoals we gewend zijn van Mazzel!

Babs
16 October 2019

Over de kwaliteit en de bezorging niets dan lof. Altijd lekker. Alleen over het gebruik van de site van Sitedish ben ik niet zo blij. Bij het bestellen kreeg ik geen pop up met keuzes van bijgerecht of sauzen. Ik heb het net uitgeprobeerd en nu werk het wel.

xxxxxxx
10 October 2019

Prima

Spierenburg
5 October 2019

Lekker gegeten

Marit
4 October 2019

De bezorging heeft bijna 2 uur geduurd. Niet tof, zeker niet omdat ik vooraf een indicatie heb gevraagd en toen werd er 45 minuten aangegeven. Als mij toen 2 uur was verteld had ik de avond anders ingevuld. Had ik nog steeds het eten laten komen want het is wel altijd erg lekker. Toch is dit de laatste keer dat ik hier bestel want het duurt de laatste keren steeds veel langer dan aangegeven.

Marion
10 September 2019

Voor de 2e maal in een maand, meer dan 1 1/2 uur moeten wachten op ons eten. Weet niet of ik hier nog bestel, ondanks dat het eten goed is. Wel de salade vergeten bij de spare ribs

Heijns
10 September 2019

Het eten is altijd heerlijk bij de mazzel! Lekkerste kapsalon ever 😁 Alleen nu al meerdere malen achter elkaar ruim 1,5 uur moeten wachten op het eten. 1x kan gebeuren, 2x kan gebeuren maar helaas al 4 of 5x achter elkaar gebeurd en dat is jammer.

Joy
5 September 2019

Eten was er snel en was heel lekker!

Bram
4 September 2019

zoals altijd..... op tijd, smaakvol, vriendelijk en voordelig ! complimenten !!

Rilana
5 July 2019

Zoals altijd heerlijk, en snel bezorgd.

Annoniem
4 July 2019

Het was gelaas te ver doirgebakken,heb wel eens beter fehad.

Yvonne
1 July 2019

Heerlijke pizza's en goed gevuld. Prima service.

Arnold Zonderop
21 June 2019

Vlot geleverd, heerlijk eten en nog lekker warm

Claudia
14 June 2019

Het eten was prima en de bezorging ook we miste alleen de sambal bij de kapsalon en misschien ook de saus van de kinder schotel

Rilana
12 June 2019

Zoals altijd heerlijk!!

Heijns
28 May 2019

Bezorging was snel! Echt super! En het eten was prima. Geen op of aanmerkingen!

Spierenburg
20 May 2019

Was weer prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pater
13 May 2019
Ray
2 May 2019

Altijd snel bezorgd, en super goed eten! Ze doen heel netjes de sla apart van de kapsalon. Kan alleen maar zeggen aanrader!

Spierenburg
23 April 2019

Erg lekker weer.

Arjan Tupan
11 April 2019

Het was weer heerlijk. En prima op tijd bezorgd. Twee dingen die beter kunnen: ik had olijven op de pizza besteld, en die zaten er niet op. Ook had ik uiensaus en sambal besteld bij de shoarma schotel, maar ik kreeg alleen knoflooksaus. Maar, voornamelijk hebben we lekker gegeten.

Judith
10 April 2019

Mazzel heeft altijd heerlijke pizza's!

Somerlove
9 April 2019

Perfect

Rilana
25 March 2019

Zoals altijd heerlijk.

daantje
25 March 2019
Anoniem
25 March 2019

Echt super goede spareribs!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Spierenburg
23 March 2019

Prima weer.

Fritz
15 March 2019
Jakub
4 March 2019
van der Hoogte
3 March 2019

De pizza's waren lekker. Echter bij een Quattro Stagioni zaten alle ingrediënten door elkaar. Ik wil graag de 4 verschillende onderdelen zien.

Anoniem
20 February 2019

Prima eten, we bestellen hier regelmatig.

Spierenburg
17 February 2019

Heerlijk was het weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kris
11 February 2019

Ik had Calzone Kip Doner besteld maar kreeg helaas lams doner. Ook had ik extra sambal besteld maar kreeg extra uiensaus. Verder wel oke te eten. Bezorging was wel prima en op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

daantje
11 February 2019
Spierenburg
1 February 2019

Heerlijk!!!!!!

Judith
23 January 2019

Het is altijd erg lekker! Eigenaren zijn super leuke mensen ook

Marissa
23 January 2019

Zoals altijd uitstekend

rudi
20 January 2019
Bram Troost
13 January 2019

Elke keer vriendelijk, elke keer smaakvol en ondanks dat het vaak druk is , is de snelheid altijd goed genoeg.

Camo
12 January 2019

Om 18:10 uur twee pizza’s besteld via de website. Om 19:30 uur maar eens gebeld om te vragen waar het bleef. Ik werd onderbroken en kon mijn verhaal niet doen, ik kreeg geen excuses... 20 minuten later werden de pizza’s eindelijk besteld. Belachelijk dat we zo lang moeten wachten (dit is niet de eerste keer) maar de pizza’s zijn wel altijd erg lekker.

Spierenburg
5 January 2019

Jammer genoeg te laat. De spareribs waren behoorlijk zwart geblakerd. Volgende keer gaarne iets minder zwart.

Hogenboom
27 September 2018

Alles was naar wens