Beoordelingen van Mazzel Ter Aar

Recente recensies

4.0
Rowan
30 maart 2024

Het eten was erg lekker alleen het is zo jammer dat de uiensaus en de sla voor de kapsalon vergeten waren

Astrid
24 maart 2024

Een heerlijke calzone gegeten, goed op temperatuur en een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Otto
15 maart 2024
Sebbie
31 januari 2024
Marcel van der Pol
7 januari 2024

Zoals altijd was het weer erg lekker en stipt op tijd bezorgd. Kan het iedereen aanbevelen.

Maciej
7 januari 2024
Van der Ploeg
18 november 2023
Van de hoef
2 november 2023

Wij hadden 2 kapsalons patat was niet zo lekker was doorgebakken en het kindermenu daar was de burger broodje was te lang in de oven geweest hebben we wel een nieuwe voor gehad betaalde 31 euro vonden wij wel aan de hogen kant voor de kwaliteit

Anoniem
5 oktober 2023
Claudia
12 september 2023

Het eten was perfect. Alleen als er een bezorgtijd ingevuld word is het wel zo netjes als daar naar gekeken word. En dat er dan 5 min verschil tussen zit is niet erg. Maar nu was het een half uur. Me partner was nog niet eens thuis.

IW
4 september 2023

Goed op tijd, bestelling compleet (ook netjes gesneden zoals aangevraagd in de notities) en goed warm! Fijn. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joodt
26 augustus 2023
Rebecca
18 augustus 2023

We bestelden op vrijdagavond. Het duurde ongeveer 5 kwartier voor de pizza’s er waren. Levering op de camping ging helemaal prima. De pizza’s waren echt heerlijk. Vier verschillende pizza’s, maar alle vier zijn compleet opgegaan, omdat ze echt lekker zijn. Onze complimenten. Jammer dat we hier op vakantie zijn, anders zouden we echt vaker bestellen.

Charly
14 augustus 2023

De pizza was louw en taai en ongesneden. De bezorging duurde meer als een uur terwijl er stond dat het 30 tot 50 minuten zou duren. Zeker geen aanrader

Moon
31 juli 2023

Nog hete pizza geleverd gekregen,super lekker,bezorger ook altijd vriendelijk,tot de volgende keer😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rilana Pellegrom
20 juli 2023

Pizza en kapsalon waren heerlijk!

Valentijn
22 juni 2023

aangegeven dat ik 2x knoflooksaus en 2x tomaten saus erbij wou dit zat er niet bij

Anoniem
8 juni 2023
Marjan
14 mei 2023

Bezorging was zeer ok! Pizza,'s jammer had een hogere ster willen geven. Smaakloos helaas. Kan veel beter!!!

monica schwab
24 april 2023

Ik had als bijgerecht gebakken aardappeltjes besteld, maar kreeg frietjes. Het vlees was erg weinig en taai, alsof het te vaak opgewarmd was. De smaak was wel voortreffelijk. Maar desondanks een tegenvaller

Patricia
22 april 2023

Het eten was lekker, de saus miste en het werd een half uur later bezorgd.

Fam Otto
5 april 2023

Was weer ouderwets lekker.

Lenair Ista
2 april 2023

Wij bestellen altijd bij Mazzel en het is altijd geweldig. Behalve vandaag 2 april. Bamihapje was enorm klef en zout. Gyros schotel was niet wat je van Griekse Giros kan verwachten. Het was compleet anders. Geen Tomatensaus, geen oregano, niet Grieks gekruid vlees. De 2 Turkse Pizza's. De normale was niet lekker. Die met vlees was okey, maar niet speciaal. Beter om geen sla en sauzen in een pizza te vouwen. Warme salade en warme saus is niet lekker. En je pizza wordt zo enorm slap. Jammer, deze bestelling doen wij niet nogmaals. €38 voor driekwart in de vuilnisbak beland. Sorry, normaal altijd een positieve beoordeling. Volgende keer toch maar weer gewoon een pizza bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rilana
29 maart 2023

Normaal de lekkerste pizza, maar ze hebben de bodem veranderd, lijkt wel volkoren, echt niet lekker, waarom iets veranderen dat perfect was? Heel erg jammer, dit is een reden om niet meer te bestellen.

Valentijn
13 maart 2023

35 minuten later als de tijd die we hadden aangegeven. pizza was omgevallen bezorger heeft wel sorry gezegd hier voor we hebben nooit geen klachetn. maar de pizza die kwam was nog koud ook. Normaal altijd lekker warm. jammer dit. hoop dat jullie hier iets aan doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel van der Pol
26 februari 2023

Was weer top. Altijd goed warm bezorgd en een zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Somerlove
11 februari 2023

Perfekt!

Marja Otto.
13 januari 2023

T was weer heeerlijk. Én mooi op tijd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Marja Otto
4 december 2022

Helaas was de bestelling wat later als gevraagd. Maar goed ,10 minuten mag. De pizza was koud,de spareribs droog en heel donker(tegen het verbrande aan) De kip tegen was ook droog en aangebrand. Ik had zelf een canabi fungi , die was veel te zout en heel jammer dat er een pita broodje onder zat. En dat voor de som van €58. We zijn veel beter gewend.

Erwin Maliepaard
20 november 2022

De pizza's waren wat taaiig Vonden het deze keer wat tegen vallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel van der Pol
19 november 2022

Goede kwaliteit en de bezorging altijd op tijd en het eten is altijd goed warm. Kortom.... Een aanrader!

Kim
12 november 2022

Het duurde 1 uur en 40 minuten voordat we ons eten kregen, dit was niet aangegeven, we weten dat het vaak een uur is maar niet zo lang.

Rietske
5 november 2022

De pizza en kapsalon waren lekker, al zat er wel meer paprika op dan ander beleg, dit is jammer van de smaak, ook was de pizza aan de korsten verbrand. Bezorging duurde lang 120min.

Rilana
27 oktober 2022

Pizza en kapsalon waren lekker, bezorging duurde lang.

Monica schwab
21 oktober 2022

De rijst was wat droger als dat we gewend zijn. Misten de boter. Er mag ook wat meer groenten voor een schotel. Koolsalade alleen is niet voldoende.

Lia
16 oktober 2022
CW
9 oktober 2022

We moesten ruim anderhalf uur wachten op het eten en dat is wel erg lang. Het eten was wel erg lekker.

Liesbeth
8 oktober 2022

Heerlijk!

Andre
8 oktober 2022
Patrick
9 augustus 2022

Eten was weer top! Helaas alleen de knoflooksaus vergeten ;)

Valentijn
4 augustus 2022

Hij was super lekker. En bedankt voor het blikje Fanta. Super aardig

Bram
1 augustus 2022

Heerlijk gegeten, en grote porties. Eten was goed warm, na bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
25 juli 2022

Lekker tot het laatste stukje

Albert Prent
23 juli 2022

Prima service Snel en heerlijk

Poelwijk
23 juli 2022
Mel
27 juni 2022

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
27 mei 2022

Heerlijke pizza's weer!

Kris
25 mei 2022

Bestelling nooit geleverd, telefoon werd niet beantwoord.

Patrick
24 mei 2022

Via de app besteld en betaald, na 2.5 uur nog niets ontvangen. Telefonisch niet te bereiken. En bestelling nooit gekregen.

Claudia Van der hoorn
23 mei 2022

Was niet het geen wat ik besteld had. Had een pizza salami besteld krijg een pizza champion. En vroeg sla apart van de Turkse pizza en dat zit er gewoon op. Dat ben ik niet van jullie gewend

Marcel vdP
26 maart 2022

Erg lekker, goede prijs en de bezorging is altijd optijd👍

Lia Leliveld
26 maart 2022
Remco
3 maart 2022

Heerlijk gegeten, en door een aardige vrouw geholpen.

EdZ
27 februari 2022
Keijzer
27 februari 2022

Half uur te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maliepaard
16 februari 2022

Levering was snel. De knoflook kwam uit de turkse pizza lopen, maar het was erg lekker.

Jantina Heijns
12 februari 2022

Meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. Helaas ook geen belletje dat het later werd. Zelf gebeld en toen een niet zo een vriendelijke meid aan de lijn gehad. Verder nooit problemen gehad maar dit kon echt niet. Ik snap dat zaterdag druk is maar daar kan je op anticiperen.

Patrick
12 februari 2022

Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel! Snel weer

Lieve bezorger! altijd even een praatje. Eten was weer heerlijk.
21 januari 2022
J. Domburg
16 januari 2022

Beste mensen, Het eten was prima maar de 🚚 was ‘s avonds pas om acht uur 😢 i.p.v. kwart over zeven. Wij zaten met onze gasten heeeel lang te wachten ! ! ! Bedankt voor de excuses 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Klijn-Brozius
15 januari 2022

Lekker op tijd en goed warm .!!!

Eric
7 januari 2022
René
27 december 2021

Enige minpuntje was dat de 2 knoflooksaus voor de zoveelste keer vergeten was. Maar het eten is prima !

Elly Klijn-Brozius
21 november 2021

We waren heel tevreden 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
21 november 2021

Uur te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
16 november 2021

Top service, om half 5 besteld en stonden al om 5 over 5 aan de deur. Eten nog heerlijk heet en goed van smaak.

Sander
8 november 2021

Mooi op Tijd goed eten!

Krzysztof
8 november 2021

Very tasty food. Nice delivery guy. Thank you so much :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m van de noort
2 november 2021

Het eten is goed alleen de bezorging is gewoon ruk duur gewoon 2 uur En dit is gewoon steeds bestel iedere week en steeds het zelfde liedje dus ga nu ergens anders heen doei de mazzel

Jelle
30 oktober 2021

Pizza’s smaakten goed, bezorger was vrolijk en netjes op tijd

Sander
25 oktober 2021

Eten top! Bezorging 17:45 besteld aangegeven Dat we 18:45 willen en komt dan nog 19:15. Bij vraag aan bezorger weet hij van niks. Ervaring is dat dat dit vaker gebeurd.

Cora
24 oktober 2021

Eerste keer dat ik bij Mazzel bestelde. Maar het viel erg tegen, een half uur te laat kwam de bezorger die ook eens praktisch geen Nederlands sprak. Kreeg wel een Fanta van hem waarschijnlijk omdat hij te laat was. Patat was lauw en slap, pita broodjes waren droog en sprarribs vielen zeker niet van het bot af. Dus al met al niet voor herhaling vatbaar....

Maarten
22 oktober 2021
Jolanda Warrels
18 oktober 2021
Mark
13 oktober 2021
Wim
11 oktober 2021

👍

Hedwich Suijling
6 oktober 2021

De pizza was lauw. Tegen de tijd dat ik de helft op had was hij koud. Hij was wel erg lekker. De volgende keer hoop ik dat het weer warm is, net als anders.

Jannie Domburg
2 oktober 2021

We hebben heerlijk geheten ! Dank je wel! Vriendelijke bezorger! Smaak prima.

Micky
1 oktober 2021

Altijd goeie pizza bij Mazzel! Haal er sinds ik in de buurt woon elke week wel pizza en iedereen die dan bij me eet is ook altijd super erg te spreken over de kwaliteit van zijn/haar pizza!

Anoniem
25 september 2021
Maarten
2 september 2021
Anoniem
31 augustus 2021

Altijd lekker en snelle bezorging!

Maarten
26 augustus 2021
Wijfje
24 augustus 2021

Het eten was driekwartier te laat En het was zoon tegenvaller was echt niet lekker zo jammer dan betaal je 30 euro beetje zonde van ons geld geweest

Pm van Der laan
16 augustus 2021

Was heerlijk vers en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
29 juli 2021
Erik Keijzer
26 juli 2021

Super snelle bezorging prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
19 juli 2021

Was erg lekker en met een uurtje bezorgt

Maarten
13 juli 2021
Spierenburg
2 juli 2021

Prima weer.

Louis
29 juni 2021

Prima Pizza's. Snelle bezorging door leuke en vriendelijke bezorger.

Esther koeleman
27 juni 2021
Kim
13 mei 2021

Bezorging duurde lang, wel gebeld vooraf wat het minder erg maakte. 2 van de 4 pizza miste de paprika wat jammer was. Verder lekker gegeten

Eduard
12 mei 2021

Wij hadden pittige spare- ribs besteld en kregen de naturel. Heel jammer. Gebeld, fout toegegeven door de baas/ kok. We wachten nu nog op een tegoedbon die ons beloofd was.

Maarten
11 mei 2021
Spierenburg
8 mei 2021

Prima

Van zwieten
19 april 2021

Heerlijk gegeten. Eten was goed heet

Timmers
16 april 2021
Maarten
14 april 2021
Spierenburg
10 april 2021

Prima weer.