Beoordelingen van Mazzel Ter Aar

Recente recensies

4.0
Mel
vandaag

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
27 mei 2022

Heerlijke pizza's weer!

Kris
25 mei 2022

Bestelling nooit geleverd, telefoon werd niet beantwoord.

Patrick
24 mei 2022

Via de app besteld en betaald, na 2.5 uur nog niets ontvangen. Telefonisch niet te bereiken. En bestelling nooit gekregen.

Claudia Van der hoorn
23 mei 2022

Was niet het geen wat ik besteld had. Had een pizza salami besteld krijg een pizza champion. En vroeg sla apart van de Turkse pizza en dat zit er gewoon op. Dat ben ik niet van jullie gewend

Marcel vdP
26 maart 2022

Erg lekker, goede prijs en de bezorging is altijd optijd👍

Lia Leliveld
26 maart 2022
Remco
3 maart 2022

Heerlijk gegeten, en door een aardige vrouw geholpen.

EdZ
27 februari 2022
Keijzer
27 februari 2022

Half uur te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maliepaard
16 februari 2022

Levering was snel. De knoflook kwam uit de turkse pizza lopen, maar het was erg lekker.

Jantina Heijns
12 februari 2022

Meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. Helaas ook geen belletje dat het later werd. Zelf gebeld en toen een niet zo een vriendelijke meid aan de lijn gehad. Verder nooit problemen gehad maar dit kon echt niet. Ik snap dat zaterdag druk is maar daar kan je op anticiperen.

Patrick
12 februari 2022

Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel! Snel weer

Lieve bezorger! altijd even een praatje. Eten was weer heerlijk.
21 januari 2022
J. Domburg
16 januari 2022

Beste mensen, Het eten was prima maar de 🚚 was ‘s avonds pas om acht uur 😢 i.p.v. kwart over zeven. Wij zaten met onze gasten heeeel lang te wachten ! ! ! Bedankt voor de excuses 🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Klijn-Brozius
15 januari 2022

Lekker op tijd en goed warm .!!!

Eric
7 januari 2022
René
27 december 2021

Enige minpuntje was dat de 2 knoflooksaus voor de zoveelste keer vergeten was. Maar het eten is prima !

Elly Klijn-Brozius
21 november 2021

We waren heel tevreden 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
21 november 2021

Uur te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
16 november 2021

Top service, om half 5 besteld en stonden al om 5 over 5 aan de deur. Eten nog heerlijk heet en goed van smaak.

Sander
8 november 2021

Mooi op Tijd goed eten!

Krzysztof
8 november 2021

Very tasty food. Nice delivery guy. Thank you so much :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m van de noort
2 november 2021

Het eten is goed alleen de bezorging is gewoon ruk duur gewoon 2 uur En dit is gewoon steeds bestel iedere week en steeds het zelfde liedje dus ga nu ergens anders heen doei de mazzel

Jelle
30 oktober 2021

Pizza’s smaakten goed, bezorger was vrolijk en netjes op tijd

Sander
25 oktober 2021

Eten top! Bezorging 17:45 besteld aangegeven Dat we 18:45 willen en komt dan nog 19:15. Bij vraag aan bezorger weet hij van niks. Ervaring is dat dat dit vaker gebeurd.

Cora
24 oktober 2021

Eerste keer dat ik bij Mazzel bestelde. Maar het viel erg tegen, een half uur te laat kwam de bezorger die ook eens praktisch geen Nederlands sprak. Kreeg wel een Fanta van hem waarschijnlijk omdat hij te laat was. Patat was lauw en slap, pita broodjes waren droog en sprarribs vielen zeker niet van het bot af. Dus al met al niet voor herhaling vatbaar....

Maarten
22 oktober 2021
Jolanda Warrels
18 oktober 2021
Mark
13 oktober 2021
Wim
11 oktober 2021

👍

Hedwich Suijling
6 oktober 2021

De pizza was lauw. Tegen de tijd dat ik de helft op had was hij koud. Hij was wel erg lekker. De volgende keer hoop ik dat het weer warm is, net als anders.

Jannie Domburg
2 oktober 2021

We hebben heerlijk geheten ! Dank je wel! Vriendelijke bezorger! Smaak prima.

Micky
1 oktober 2021

Altijd goeie pizza bij Mazzel! Haal er sinds ik in de buurt woon elke week wel pizza en iedereen die dan bij me eet is ook altijd super erg te spreken over de kwaliteit van zijn/haar pizza!

Anoniem
25 september 2021
Maarten
2 september 2021
Anoniem
31 augustus 2021

Altijd lekker en snelle bezorging!

Maarten
26 augustus 2021
Wijfje
24 augustus 2021

Het eten was driekwartier te laat En het was zoon tegenvaller was echt niet lekker zo jammer dan betaal je 30 euro beetje zonde van ons geld geweest

Pm van Der laan
16 augustus 2021

Was heerlijk vers en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
29 juli 2021
Erik Keijzer
26 juli 2021

Super snelle bezorging prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
19 juli 2021

Was erg lekker en met een uurtje bezorgt

Maarten
13 juli 2021
Spierenburg
2 juli 2021

Prima weer.

Louis
29 juni 2021

Prima Pizza's. Snelle bezorging door leuke en vriendelijke bezorger.

Esther koeleman
27 juni 2021
Kim
13 mei 2021

Bezorging duurde lang, wel gebeld vooraf wat het minder erg maakte. 2 van de 4 pizza miste de paprika wat jammer was. Verder lekker gegeten

Eduard
12 mei 2021

Wij hadden pittige spare- ribs besteld en kregen de naturel. Heel jammer. Gebeld, fout toegegeven door de baas/ kok. We wachten nu nog op een tegoedbon die ons beloofd was.

Maarten
11 mei 2021
Spierenburg
8 mei 2021

Prima

Van zwieten
19 april 2021

Heerlijk gegeten. Eten was goed heet

Timmers
16 april 2021
Maarten
14 april 2021
Spierenburg
10 april 2021

Prima weer.

Spierenburg
3 april 2021

Lekker

Rijmond
3 april 2021

Mooi op tijd, smaakt goed, prijs is goed.

Spierenburg
28 maart 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hedwich
25 maart 2021

Heel erg lekker, de Turkse Pizza's, verrassende service bij het bezorgen. Top geregeld!

Vera
22 maart 2021

Pizza was er niet op de afgesproken tijd en er droop vet bij de dozen. Verder had ik een pizza besteld met ei erop, maar het ei ontbrak. Ook het blikje frisdrank wat je gewoonlijk krijgt als je rechtstreeks besteld zat er deze keer niet bij. Jammer, voorgaande keren hadden we wel een positieve ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spierenburg
20 maart 2021

Heerlijk gegeten.

Maarten
18 maart 2021
N van de hoef
17 maart 2021

Ze komen altijd erg laat, meestal duurt het bezorgen langer dan een uur. Gisteren expres 17:45 al besteld voor 19:00 uur en nog komen ze pas 19:45. Jammer want het eten is lekker

Spierenburg
13 maart 2021

Heerlijk

Peter
13 maart 2021

Dit keer maar 3 sterren. De pizza en pasta prima, echter de normaal heerlijke Argentijnse spareribs waren dit keer taai en nogal rauw op sommige plekken en er zat weinig smaak aan. Nogmaals we hebben ze vaker op en normaal zijn ze heerlijk.

Fellinger
10 maart 2021

Goede morgen. De 2 calzone pizza's waren prima maar de tonijn pizza was echt niet goed. Me zoon had nog maar 1/8 ste deel op of hij spuugde alles alweer uit. Toen heeft me vriend ook een hap er van genomen en die zei van er zit een hele vreemde smaak aan. Dus die hebben we helaas weg moeten gooien.

Marion
5 maart 2021
Maarten
27 februari 2021
Spierenburg
25 februari 2021

Heerlijk.

Maarten
18 februari 2021

Heerlijke spare ribs en snel bezorgd!

Tjarda
17 februari 2021

Weer heerlijk gegeten! En super vriendelijke bezorging!

Jolanda
15 februari 2021
Ed
13 februari 2021

Top

Spierenburg
11 februari 2021
Tjarda
3 februari 2021

Heerlijk eten en fantastisch vriendelijke service! Enorm bedankt en tot de volgende keer

Spierenburg
29 januari 2021
Spierenburg
23 januari 2021
Lion
23 januari 2021

Geweldig lekkere pizza!

Peter
22 januari 2021

2x spare ribs, snel bezorgd en echt super lekker

Spierenburg
18 januari 2021
Chris & Denise
17 januari 2021

Snel geleverd en top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
17 januari 2021

Eten is erg lekker en de bestelling is er ook snel ondanks dat ik wat verder weg woon. Echt een aanrader.

Anoniem
8 januari 2021
Anoniem.
8 januari 2021
Jelle
3 januari 2020

Snel en netjes bezorgd. Pizza's waren van goede kwaliteit, helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spierenburg
19 december 2020

Heerlijk

Piet
19 december 2020
Anoniem
13 december 2020

Bestelling geplaatst, maar verkeerde bestelling geleverd gekregen. Eten was bijna koud en niet lekker. Saus ontbrak bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Somerlove
11 december 2020

Perfect!

W Poelwijk
6 december 2020

Heerlijke pizza,op tijd bezorgd en goed warm! 👍

Spierenburg
5 december 2020

Heerlijke pizza's

Corrie de Haas
29 november 2020

Prima pizza's. Bijna op tijd. Goed op temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem.
27 november 2020
Chris
22 november 2020

Heerlijk gegeten, en het eten werd bezorgd binnen een half uur. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
21 november 2020

De tomaten soep was echt geweldig

Suzan
19 november 2020

Bezorging een uur te laat zonder geinformeerd te worden. Wel lekkere pizza.

Joost
14 november 2020

Eten is altijd lekker! Bezorgen helaas al jaar en dag een drama! Wanneer je ook besteld ga maar uit van 1,5 tot 2 uur wachttijd is

Jolanda
19 oktober 2020
D. Rietkerk
19 oktober 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd! Werd optijd bezorgd door een vriendelijke man.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil Cats
18 oktober 2020

Alles prima in orde. Zowel het eten op zich als de bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim Alberts
12 oktober 2020

Mixed grill en spareribs besteld. Spareribs was veel bot weinig vlees en in de mixed grill vlees voor op de pita zat iets zuurs wasrdoor jeroen vreselijk moest overgeven. Duurde ook bijna 1,5 uur de bestelling. Dus een onvoldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
30 september 2020
Anoniem.
6 september 2020
Marion
4 september 2020
Maarten
24 augustus 2020

Waren heerlijke spare ribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
17 augustus 2020
Van Vliet
8 augustus 2020

Op tijd bezorgd heerlijk eten.

Marjan
2 augustus 2020

Heerlijke pizza weer. Mooi op tijd. Aardige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
31 juli 2020

Altijd perfect!

Joost
25 juli 2020

Pizza’s zijn altijd top. Lasagne is totaaaal smakeloos. En bezorgen duurt wel wat lang

Jolanda
13 juli 2020

Het is altijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Laan
6 juli 2020

Heerlijke pizza. Prima op tijd bezorgd en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellie
5 juli 2020

Bestelling geplaatst om 18.03 uur, bezorgd om 20.02 uur, telefonisch contact gehad om 19.35 ,bestelling zou de deur uitgaan, nog een half uur moeten wachten, reistijd is max 10 minuten

Marjan
14 juni 2020

Pizza,s heerlijk Bezorging op tijd!

Roel
28 mei 2020

Ik heb hier nu meerdere keren besteld en de bezorging duurt elke keer meer dan een uur! Één keer kan gebeuren, maar het is standaard. Erg jammer, want het eten is lekker.

Jolanda
25 mei 2020

Het eten is altijd heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
17 mei 2020

Het was fantastisch. En heerlijk.

Jolanda
11 mei 2020
Anoniem.
8 mei 2020
André
5 mei 2020

Het bestelde eten was wederom prima van smaak en bezorgd door een vriendelijke dame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel van de Hoef
2 mei 2020

Het duurt altijd wel een uurtje (wat ik al lang vind), maar nu was het 1 uur en 3 kwartier! De pizza was ook niet warm meer

Haiko
30 april 2020
Thea van Vliet
29 april 2020

Het was weer super 👍🏼

Thea van Vliet
26 april 2020

in 1 woord: perfect!

Bram Troost
14 april 2020

het zijn een stel kanjers die ontzettend goed voor je zorgen, zelfs in deze drukke corona-tijd

Fellinger
5 april 2020

De bezorging was pas na 2 uur nadat ik het besteld had. En dan miste ik nog een portie aardappelschijfjes. Verder was het goed.

Bram Troost
28 maart 2020

het gewoon fantastisch, vriendelijk, goede service en bijzonder smaakvol...absolute kanjers.

J.Warrels
23 maart 2020
J.Warrels
16 maart 2020

Altijd fijn contact en service bij Mazzel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spierenburg
5 maart 2020

Prima

Anoniem.
27 februari 2020
Marja otto
11 januari 2020

Heerlijk en lekker snel.

Spierenburg
7 januari 2020

Lekker

Kris
6 januari 2020

Bezorging was er binnen 30 minuten! Pizza's smaakte ook prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spierenburg
22 december 2019

Lekker

Spierenburg
18 december 2019

Lekker

Ton
29 november 2019

Mixed grill Shoarma leek er niet op nog een stuk vlees joost mag weten wat het was niet te hachelen, denk nog een stuk kipfilet lag denk ik al een hele tijd in de marinade smaakte naar olie en was een bonk sop. Patat was ook niet best als ouwe patat bakker weet ik dat dit niet best was. Kortom alles door de wc gespoeld

Spierenburg
25 november 2019

Prima

Brenda
23 november 2019

alles is lekker. divers eten. heel veel keus. altijd heel warm komt het aan. niet duur. dus... ja... top!

Marit
21 november 2019

Het eten was erg lekker en waar we vooral heel blij mee waren was dat de bezorging relatief snel was. Ze was op de brommer vanuit Ter Aar naar Rijnsaterwoude en toch was het eten er binnen een uur. In het verleden is dat wel eens anders geweest en voor ons ook reden om een poosje elders te bestellen, maar het eten is zo lekker en de mensen zijn erg aardig, dus we wilden het weer proberen. We zijn weer tevreden 👍🏻

Paul
17 november 2019

Eten was lekker wat wel jammer is dat er twee apps zijn van de mazzel en een het er niet doet wat je pas op het laatste moment achter komt. Heb dus alles dubbel moeten aanklikken om iets te kunnen bestellen. Zou een verbetering zijn als ze de verkeerde app verwijderen

Monika
17 november 2019

Weer super lekker geweest.op tijd geleverd.sparerips super mals,en de friet apart verpakt en niet slap. kapsalon,saus en sla apart verpakt.heb de bakkie niet helemaal op .goede portie. Volgende keer weer.

Anoniem.
5 november 2019
Anoniem
22 oktober 2019
Versteeg
22 oktober 2019

Rond 17u15 besteld gister.. We moesten om 19u00 weg en rond 19u15 nog steeds geen eten. Me vriendin belde op en het eten ging rond 18u15 net de deur uit. Later belde ik zelf en ging me bestelling wederom net de deur uit? Door de tijdsdruk de bestelling geannuleerd wat erg zonde is. 1 ster voor bezorgen en 5 sterren voor de kwaliteit van eten zoals we gewend zijn van Mazzel!

Babs
16 oktober 2019

Over de kwaliteit en de bezorging niets dan lof. Altijd lekker. Alleen over het gebruik van de site van Sitedish ben ik niet zo blij. Bij het bestellen kreeg ik geen pop up met keuzes van bijgerecht of sauzen. Ik heb het net uitgeprobeerd en nu werk het wel.

xxxxxxx
10 oktober 2019

Prima

Spierenburg
5 oktober 2019

Lekker gegeten

Marit
4 oktober 2019

De bezorging heeft bijna 2 uur geduurd. Niet tof, zeker niet omdat ik vooraf een indicatie heb gevraagd en toen werd er 45 minuten aangegeven. Als mij toen 2 uur was verteld had ik de avond anders ingevuld. Had ik nog steeds het eten laten komen want het is wel altijd erg lekker. Toch is dit de laatste keer dat ik hier bestel want het duurt de laatste keren steeds veel langer dan aangegeven.

Marion
10 september 2019

Voor de 2e maal in een maand, meer dan 1 1/2 uur moeten wachten op ons eten. Weet niet of ik hier nog bestel, ondanks dat het eten goed is. Wel de salade vergeten bij de spare ribs

Heijns
10 september 2019

Het eten is altijd heerlijk bij de mazzel! Lekkerste kapsalon ever 😁 Alleen nu al meerdere malen achter elkaar ruim 1,5 uur moeten wachten op het eten. 1x kan gebeuren, 2x kan gebeuren maar helaas al 4 of 5x achter elkaar gebeurd en dat is jammer.

Joy
5 september 2019

Eten was er snel en was heel lekker!

Bram
4 september 2019

zoals altijd..... op tijd, smaakvol, vriendelijk en voordelig ! complimenten !!

Rilana
5 juli 2019

Zoals altijd heerlijk, en snel bezorgd.

Annoniem
4 juli 2019

Het was gelaas te ver doirgebakken,heb wel eens beter fehad.

Yvonne
1 juli 2019

Heerlijke pizza's en goed gevuld. Prima service.

Arnold Zonderop
21 juni 2019

Vlot geleverd, heerlijk eten en nog lekker warm

Claudia
14 juni 2019

Het eten was prima en de bezorging ook we miste alleen de sambal bij de kapsalon en misschien ook de saus van de kinder schotel

Rilana
12 juni 2019

Zoals altijd heerlijk!!

Heijns
28 mei 2019

Bezorging was snel! Echt super! En het eten was prima. Geen op of aanmerkingen!

Spierenburg
20 mei 2019

Was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pater
13 mei 2019
Ray
2 mei 2019

Altijd snel bezorgd, en super goed eten! Ze doen heel netjes de sla apart van de kapsalon. Kan alleen maar zeggen aanrader!

Spierenburg
23 april 2019

Erg lekker weer.

Arjan Tupan
11 april 2019

Het was weer heerlijk. En prima op tijd bezorgd. Twee dingen die beter kunnen: ik had olijven op de pizza besteld, en die zaten er niet op. Ook had ik uiensaus en sambal besteld bij de shoarma schotel, maar ik kreeg alleen knoflooksaus. Maar, voornamelijk hebben we lekker gegeten.

Judith
10 april 2019

Mazzel heeft altijd heerlijke pizza's!

Somerlove
9 april 2019

Perfect

Rilana
25 maart 2019

Zoals altijd heerlijk.

daantje
25 maart 2019
Anoniem
25 maart 2019

Echt super goede spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spierenburg
23 maart 2019

Prima weer.

Fritz
15 maart 2019
Jakub
4 maart 2019
van der Hoogte
3 maart 2019

De pizza's waren lekker. Echter bij een Quattro Stagioni zaten alle ingrediënten door elkaar. Ik wil graag de 4 verschillende onderdelen zien.

Anoniem
20 februari 2019

Prima eten, we bestellen hier regelmatig.

Spierenburg
17 februari 2019

Heerlijk was het weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kris
11 februari 2019

Ik had Calzone Kip Doner besteld maar kreeg helaas lams doner. Ook had ik extra sambal besteld maar kreeg extra uiensaus. Verder wel oke te eten. Bezorging was wel prima en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

daantje
11 februari 2019
Spierenburg
1 februari 2019

Heerlijk!!!!!!

Judith
23 januari 2019

Het is altijd erg lekker! Eigenaren zijn super leuke mensen ook

Marissa
23 januari 2019

Zoals altijd uitstekend

rudi
20 januari 2019
Bram Troost
13 januari 2019

Elke keer vriendelijk, elke keer smaakvol en ondanks dat het vaak druk is , is de snelheid altijd goed genoeg.

Camo
12 januari 2019

Om 18:10 uur twee pizza’s besteld via de website. Om 19:30 uur maar eens gebeld om te vragen waar het bleef. Ik werd onderbroken en kon mijn verhaal niet doen, ik kreeg geen excuses... 20 minuten later werden de pizza’s eindelijk besteld. Belachelijk dat we zo lang moeten wachten (dit is niet de eerste keer) maar de pizza’s zijn wel altijd erg lekker.

Spierenburg
5 januari 2019

Jammer genoeg te laat. De spareribs waren behoorlijk zwart geblakerd. Volgende keer gaarne iets minder zwart.

Hogenboom
27 september 2018

Alles was naar wens